MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Kyllingebryst med spinat og soltørrede tomater

Fremgangsmåde

Optø spinaten, pres vandet af og hak spinaten groft, hvis det er helbladet. Hak de soltørrede tomater fint. Rør spinat, friskost og tomater godt sammen og smag til med salt og peber.

Skær et snit i kyllingebrystfileterne, så der bliver en lomme i dem. Fordel fyldet i kyllingebrysterne og saml med en tandstik eller kødnål.

Brun fileterne i fedtstoffet på en pande.

Læg dem i et smurt ildfast fad og steg dem færdige i ovnen v 200° C i ca. 20 min.

Servering
Skær kyllingebryst med spinat og soltørrede tomater ud og server det med bulgursalat og evt. brød til.

  • Varme retter
  • Pr. person: Energi 825 kJ, Kulhydrat 1 g, Fedt 8 g, Kulhydrat pr. 100 g 1 g
  • 4 personer

Ingredienser

  • 150 g hakket eller helbladet spinat, gerne frossen
  • 8 stk. soltørrede tomater (ca. 25 g)
  • 40 g friskost naturel med højst 17 % fedt
  • 3-4 stk. kyllingebrystfileter (ca. 450 g)
  • 1 tsk. flydende fedtstof
  • salt, peber

Fremgangsmåde

Optø spinaten, pres vandet af og hak spinaten groft, hvis det er helbladet. Hak de soltørrede tomater fint. Rør spinat, friskost og tomater godt sammen og smag til med salt og peber.

Skær et snit i kyllingebrystfileterne, så der bliver en lomme i dem. Fordel fyldet i kyllingebrysterne og saml med en tandstik eller kødnål.

Brun fileterne i fedtstoffet på en pande.

Læg dem i et smurt ildfast fad og steg dem færdige i ovnen v 200° C i ca. 20 min.

Servering
Skær kyllingebryst med spinat og soltørrede tomater ud og server det med bulgursalat og evt. brød til.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes