MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Laksesalat

Fremgangsmåde

Mos laksefileten groft - f.eks. med gaffel.

Pil løget og hak det fint. Klip purløg fint. Halver granatæblet. Pil kernerne forsigtigt ud og rør dem sammen med de øvrige Ingredienser. Smag laksesalaten til med salt og peber.

Servering
Laksesalat kan serveres som fyld i en fuldkornsbolle eller rugbrød med grøntsager til.

OBS
Næringsberegningen for laksesalat er uden brød.

Alternativ
Anvend tun i vand i stedet for varmrøget laks.

  • Madpakke og pålæg
  • Pr. person: 375 kJ, Kulhydrat 4 g, Fedt 5 g, Kulhydrat pr. 100 g 5 g
  • 4 personer

Ingredienser

    • 100 g varmrøget laksefilet
    • ½ lille rødløg (ca. 25 g)
    • 2 spsk. frisk purløg
    • ½ granatæble
    • 100 g syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
    • salt, peber
  • Pynt
  • Purløg

Fremgangsmåde

Mos laksefileten groft - f.eks. med gaffel.

Pil løget og hak det fint. Klip purløg fint. Halver granatæblet. Pil kernerne forsigtigt ud og rør dem sammen med de øvrige Ingredienser. Smag laksesalaten til med salt og peber.

Servering
Laksesalat kan serveres som fyld i en fuldkornsbolle eller rugbrød med grøntsager til.

OBS
Næringsberegningen for laksesalat er uden brød.

Alternativ
Anvend tun i vand i stedet for varmrøget laks.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes