BLIV MEDLEM

Laksesalat med avokadocreme

Fremgangsmåde

Snit salaten groft. Skær peberfrugten i tynde strimler. Halver chilien, fjern kernerne og skær den i meget små stykker.

Skræl avocadoen, halver den og fjern stenen. Skær avocado ”kødet” i mindre stykker og mos det.

Pres hvidløg og tilsæt det sammen med citronsaft. Tilsæt chili og syrnet mælkeprodukt, og smag mosen til med salt og peber.

Del laksen i mindre stykker.

Servering
Portionsanret laksesalat med avocadocreme. Læg en bund af salat og peberfrugt. Læg avocadocremen ovenpå og fordel laksen. Pynt retten med citron.

Alternativ
Laksesalat med avocadocreme kan serveres som frokostret med brød til eller som forret (4. personer).

  • Kolde retter,Salat og tilbehør
  • Pr. person: Energi 1600 kJ, Kulhydrat 12 g, Fedt 26 g, Kulhydrat pr. 100 g 4 g
  • 2 personer

Ingredienser

    • ¼ salat hoved f.eks. rød frillice (ca. 75 g)
    • ½ peberfrugt (ca. 75 g)
    • 1 stor moden avocado (ca. 150 g)
    • ½ frisk rød chili
    • 1 fed hvidløg
    • ½ citron
    • 1 dl syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
    • salt, peber
    • 1 stk. varmrøget laks (ca. 150 g)
  • Pynt
  • ½ citron

 

Fremgangsmåde

Snit salaten groft. Skær peberfrugten i tynde strimler. Halver chilien, fjern kernerne og skær den i meget små stykker.

Skræl avocadoen, halver den og fjern stenen. Skær avocado ”kødet” i mindre stykker og mos det.

Pres hvidløg og tilsæt det sammen med citronsaft. Tilsæt chili og syrnet mælkeprodukt, og smag mosen til med salt og peber.

Del laksen i mindre stykker.

Servering
Portionsanret laksesalat med avocadocreme. Læg en bund af salat og peberfrugt. Læg avocadocremen ovenpå og fordel laksen. Pynt retten med citron.

Alternativ
Laksesalat med avocadocreme kan serveres som frokostret med brød til eller som forret (4. personer).

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes