MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Fyldt pasta i tomatsovs

Fremgangsmåde

Pil løget og skær det i små tern. Hak hvidløget fint. Varm olien op og svits løg og hvidløg i et par min., uden at det tager farve.

Tilsæt hakkede tomater, mælk, oregano, sukker, salt og peber. Lad ingredienserne småkoge i ca. 30 min., så det bliver til en tyk sovs. Rør jævnligt i sovsen.

Kog pastapuderne efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og vend forsigtigt pastaen i tomatsovsen. Smag til med salt og peber.

Servering

Server fyldte pastapuder i tomatsovs som forret evt. med brød til.

Alternativ

Svitsede champignons kan tilsættes tomatsovsen.

Retten er ikke fryseegnet.

  • Varme retter
  • Pr. person: Energi 1025 kJ, Kulhydrat 29 g, Fedt 9 g, Kulhydrat pr. 100 g 15 g
  • 4 personer

Ingredienser

    • 1 løg (ca. 100 g)
    • 1 fed hvidløg – kan udelades
    • 2 tsk. olie
    • 1 ds. hakkede tomater (400 g)
    • 1 dl mælk med højst 0,7 % fedt
    • 2 tsk. tørret oregano
    • 1 tsk. sukker
    • salt, peber
    • 1 pakke fyldte pasta efter smag – f.eks. ost eller skinke (ca. 250 g)
  • Pynt
  • Friske krydderurter f.eks. basilikumblade
  • 10 g revet parmesan

Fremgangsmåde

Pil løget og skær det i små tern. Hak hvidløget fint. Varm olien op og svits løg og hvidløg i et par min., uden at det tager farve.

Tilsæt hakkede tomater, mælk, oregano, sukker, salt og peber. Lad ingredienserne småkoge i ca. 30 min., så det bliver til en tyk sovs. Rør jævnligt i sovsen.

Kog pastapuderne efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og vend forsigtigt pastaen i tomatsovsen. Smag til med salt og peber.

Servering

Server fyldte pastapuder i tomatsovs som forret evt. med brød til.

Alternativ

Svitsede champignons kan tilsættes tomatsovsen.

Retten er ikke fryseegnet.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes