MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Rosinstænger

Fremgangsmåde

Skræl guleroden og skær den i mindre stykker. Findel gulerod, rosiner og mandler i en foodprocessor eller i en kraftig blender. Tilsæt havregryn og appelsinjuice, og kør blandingen til den er jævn

Del massen i 14 lige store dele, og rul hver til en stang - ca. 6 cm lang.

Servering
Rosinstænger er velegnede som kosttilskud af kulhydrat i forbindelse med sport.

Opbevaring
Rosinstænger skal opbevares i køleskab.

Alternativ
Rosinstængerne kan pakkes helt eller delvist ind i f.eks. stanniol.

  • Snack og mellemmåltid
  • Pr. stk.: Energi 350 kJ, Kulhydrat 10 g, Fedt 3 g, Kulhydrat pr. 100 g 39 g
  • 14 stk.

Ingredienser

  • Gulerod (ca.75 g)
  • 100 g rosiner
  • 100 g smuttede mandler
  • 60 g havregryn (ca. 2 dl)
  • 1 spsk. appelsinjuice

Fremgangsmåde

Skræl guleroden og skær den i mindre stykker. Findel gulerod, rosiner og mandler i en foodprocessor eller i en kraftig blender. Tilsæt havregryn og appelsinjuice, og kør blandingen til den er jævn

Del massen i 14 lige store dele, og rul hver til en stang - ca. 6 cm lang.

Servering
Rosinstænger er velegnede som kosttilskud af kulhydrat i forbindelse med sport.

Opbevaring
Rosinstænger skal opbevares i køleskab.

Alternativ
Rosinstængerne kan pakkes helt eller delvist ind i f.eks. stanniol.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes