MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Melonsalat, fyldig

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter emballagens anvisning og afkøl den.

Del broccolien i små buketter. Kog broccolien i letsaltet vand i ca. 2 min. og afkøl den. Halver spidskålen og skær stokken fra. Snit kålen fint. Snit forårsløgene fint. Skær de soltørrede tomater i tynde strimler.

Skræl melonen og tag kernerne ud. Skær køde i små tern.

Pisk ingredienserne til marinaden sammen. Hæld marinaden over grønsager og frugt lige inden servering.

Servering
Server den pastasalaten f.eks. til grillet kød, fisk eller fjerkræ evt. sammen med groft brød.

  • Salat og tilbehør
  • Pr. person: Energi 1225 kJ, Kulhydrat 34 g, Fedt 10 g, Kulhydrat pr. 100 g 10 g
  • 4 personer

Ingredienser

    • 150 g pasta, gerne fuldkornspasta
    • 1 bdt. broccoli (ca. 350 g)
    • ½ spidskål (ca. 300 g)
    • ½ bdt. forårsløg (ca. 50 g)
    • 8-10 soltørrede tomater (ca. 50 g)
    • ½ moden cantaloupe-melon (ca. 200 g)
  • Marinade
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 1 spsk. olie
  • 1 spsk. vand
  • 1 tsk. brun farin
  • salt

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter emballagens anvisning og afkøl den.

Del broccolien i små buketter. Kog broccolien i letsaltet vand i ca. 2 min. og afkøl den. Halver spidskålen og skær stokken fra. Snit kålen fint. Snit forårsløgene fint. Skær de soltørrede tomater i tynde strimler.

Skræl melonen og tag kernerne ud. Skær køde i små tern.

Pisk ingredienserne til marinaden sammen. Hæld marinaden over grønsager og frugt lige inden servering.

Servering
Server den pastasalaten f.eks. til grillet kød, fisk eller fjerkræ evt. sammen med groft brød.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes