MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Sandwich med kylling

Fremgangsmåde

Varm fedtstoffet op.
Brænd karryen af, og tilsæt kyllingefileterne.
Svits dem til de er gennemstegte, og afkøl dem.
Skær skinke og kylling i små stykker.
Skær mango og spidskål i små stykker.
Bland alle ingredienser med det syrnede mælkeprodukt.
Smag til med salt, peber og evt. karry. 

Servering
Server kyllingeguf som fyld i en sandwich bestående af rugbrød eller groft sandwichbrød. Fyldet rækker til 4 hele stykker brød, som efterfølgende halveres på skrå.

Opbevaring
Fyldet kan opbevares i køleskab i 2-3 dage.

Variation
Mager bacon kan anvendes i stedet for lufttørret skinke.
Afdryppet ananas i egen lage eller 1-2 spsk. mangochutney efter smag kan anvendes i stedet for mangofrugt.

  • Madpakke og pålæg,Kolde retter
  • Pr. stk.: Energi 175 kJ, Kulhydrat 2 g, Fedt 2 g, Kulhydrat pr. 100 g 4 g
  • 8 stk.

Ingredienser

  • 1 tsk. fedtstof
  • ½ tsk. stødt karry efter smag
  • 75 g kyllinge-inderfileter
  • 2 skiver lufttørret skinke (ca. 30 g)
  • 50 g moden mangofrugt
  • 2 spsk. klippet purløg
  • 2 blade spidskål (ca. 25 g)
  • 2 dl syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
  • salt, peber
  • evt. karry

 

Fremgangsmåde

Varm fedtstoffet op.
Brænd karryen af, og tilsæt kyllingefileterne.
Svits dem til de er gennemstegte, og afkøl dem.
Skær skinke og kylling i små stykker.
Skær mango og spidskål i små stykker.
Bland alle ingredienser med det syrnede mælkeprodukt.
Smag til med salt, peber og evt. karry. 

Servering
Server kyllingeguf som fyld i en sandwich bestående af rugbrød eller groft sandwichbrød. Fyldet rækker til 4 hele stykker brød, som efterfølgende halveres på skrå.

Opbevaring
Fyldet kan opbevares i køleskab i 2-3 dage.

Variation
Mager bacon kan anvendes i stedet for lufttørret skinke.
Afdryppet ananas i egen lage eller 1-2 spsk. mangochutney efter smag kan anvendes i stedet for mangofrugt.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes