MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Skinkesalat

Fremgangsmåde

Hak skinken. Skær peberfrugten i små tern.

Bland fromage frais med fintrevet løg, sennep, salt og peber. Vend skinke og peberfrugt i fromage frais blandingen.

Servering
Server skinkesalat som fyld i sandwich, pitabrød, grove burgerboller m.m.

Tip
2 halve peberfrugter i forskellige farver gør salaten mere farverig.

Alternativ
Du kan anvende ½ ds. tun i vand (ca. 75 g) i stedet for skinke. Afdryp tunen og ”løsn” den med en gaffel. 

  • Madpakke og pålæg
  • 2 spsk. (ca. 30 g): Energi 100 kJ, Kulhydrat 1 g, Fedt 1 g, Kulhydrat pr. 100 g 3 g
  • 1 ½ dl

Ingredienser

  • 100 g kogt skinke
  • 1 lille peberfrugt (ca. 100 g)
  • 50 g fromage frais
  • ½ tsk. fintrevet løg
  • ½ tsk. Dijonsennep
  • salt, peber 

Fremgangsmåde

Hak skinken. Skær peberfrugten i små tern.

Bland fromage frais med fintrevet løg, sennep, salt og peber. Vend skinke og peberfrugt i fromage frais blandingen.

Servering
Server skinkesalat som fyld i sandwich, pitabrød, grove burgerboller m.m.

Tip
2 halve peberfrugter i forskellige farver gør salaten mere farverig.

Alternativ
Du kan anvende ½ ds. tun i vand (ca. 75 g) i stedet for skinke. Afdryp tunen og ”løsn” den med en gaffel. 

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes