MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Syltede asier

Fremgangsmåde

Skræl, flæk og udhul asierne. Skær asierne i strimler af ca. ½ cm tykkelse og 5 cm lange.

Kog eddike, vand, dild, krydderiblanding, ingefær, sødemiddel og evt. peberrod op. Kog asierne i ca. 5 min. i lagen, så de stadig er sprøde.

Kom asierne på rene glas. Tilsæt lagen konserveringsmiddel og hæld på glas.

Luk glassene straks.

Opskriftbanner

  • Syltning
  • Pr. portion (ca. 50 g): Energi 25 kJ, Kulhydrat 1 g, Fedt 0 g, Kulhydrat pr. 100 g 2 g
  • Ca. 1,5 l

Ingredienser

    • 1 kg asier
  • Eddikelage
  • ½ l eddike
  • ½ l vand
  • 1 dildskærm
  • ½ pose asiekrydderiblanding
  • 30 g frisk ingefær
  • sødemiddel svarende til ca. 125 g sukker
  • evt. peberrod
  • konserveringsmiddel

Fremgangsmåde

Skræl, flæk og udhul asierne. Skær asierne i strimler af ca. ½ cm tykkelse og 5 cm lange.

Kog eddike, vand, dild, krydderiblanding, ingefær, sødemiddel og evt. peberrod op. Kog asierne i ca. 5 min. i lagen, så de stadig er sprøde.

Kom asierne på rene glas. Tilsæt lagen konserveringsmiddel og hæld på glas.

Luk glassene straks.

Opskriftbanner

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes