MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Fyldte koteletter

Fremgangsmåde

Hak løg og champignoner fint. Skær de soltørrede tomater i
mindre stykker. Svits løg og svampe et par minutter i fedstoffet.
Tilsæt de soltørrede tomater og salvie, og smag til med
salt og peber. Skær en lomme i hver kotelet. Fordel fyldet i
koteletterne, og luk dem med tandstikkere. Krydr kødet med
salt og peber. Grill koteletterne, eller steg dem på en pande i
fedtstoffet.

Sovs
Skær peberfrugt og løg i tern. Svits dem i fedtstoffet i et par
min. Tilsæt sennep, og rør i blandingen. Kom bouillon i, og kog
sovsen i ca. 5 min. Blend sovsen, og smag den til. Jævn den
evt.

Servering 
Server fuldkornsris eller kartofler og grønt til retten.

  • Varme retter
  • Pr. Person: Energi 1550 kJ, Kulhydrat 13 g, Fedt 22 g, Kulhydrat pr. 100 g 3 g
  • 4 personer

Ingredienser

4 svinekoteletter uden fedtkant (ca. 100 g pr. stk.)
1 stort løg (ca. 210 g)
8 champignoner (ca. 150 g)
1 tsk. flydende fedtstof
10 soltørrede tomater (ca. 50 g)
1 tsk. stødt salvie eller 5 friske blade
salt, peber
1 spsk. flydende fedtstof
tandstikkere

Sennepssovs
1 orange peberfrugt (ca. 180 g)
1 stort løg (ca. 210 g)
1 tsk. flydende fedtstof
2-3 spsk. sennep
½ l grøntsagsbouillon
salt, peber
evt. jævning

Fremgangsmåde

Hak løg og champignoner fint. Skær de soltørrede tomater i
mindre stykker. Svits løg og svampe et par minutter i fedstoffet.
Tilsæt de soltørrede tomater og salvie, og smag til med
salt og peber. Skær en lomme i hver kotelet. Fordel fyldet i
koteletterne, og luk dem med tandstikkere. Krydr kødet med
salt og peber. Grill koteletterne, eller steg dem på en pande i
fedtstoffet.

Sovs
Skær peberfrugt og løg i tern. Svits dem i fedtstoffet i et par
min. Tilsæt sennep, og rør i blandingen. Kom bouillon i, og kog
sovsen i ca. 5 min. Blend sovsen, og smag den til. Jævn den
evt.

Servering 
Server fuldkornsris eller kartofler og grønt til retten.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes