MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Frugt på spyd

Fremgangsmåde

Halver jordbærrene, skær melonen i store tern, befri blommen for sten og skær frugtkødet i tynde både. Bevar druerne hele.

Sæt frugten på spyd.

Vaniljedip
Fromage fraisen smages til med vaniljesukker.

Variation
Der kan anvendes andre frugter, f.eks. ananas, æble, pære og nektarin alt efter sæson.

  • Dessert og kage
  • Pr. spyd: Energi: 250 kJ, Kulhydrat 8 g, Fedt 0 g, Kulhydrat pr. 100 g 8
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 jordbær (ca. 40 g)
  • 75 g cantaluopemelon
  • 16 blå vindruer (ca. 90 g)
  • 1½ blomme (ca. 50 g)
  • 8 træspyd

Vaniljedip

  • 2 dl fromage frais
  • 1 tsk. vaniljesukker

Fremgangsmåde

Halver jordbærrene, skær melonen i store tern, befri blommen for sten og skær frugtkødet i tynde både. Bevar druerne hele.

Sæt frugten på spyd.

Vaniljedip
Fromage fraisen smages til med vaniljesukker.

Variation
Der kan anvendes andre frugter, f.eks. ananas, æble, pære og nektarin alt efter sæson.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes