Farsbrød med vildt

Varme retter

Farsbrød med vildt

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

1025/245

kJ/kcal

Energi

21

g

Kulhydrat

11

g

Fedt

29

g

Protein

55

g

Frugt/grønt pr. person

9

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

1 løg (ca. 100 g)
1 lille porre (ca. 130 g)
6 svesker uden sten (ca. 50 g)
400 g hakket vildtkød
1 dl finvalsede havregryn
1 æg
3-4 jordskokker (ca. 100 g)
1 tsk. frisk rosmarin eller ½ tsk. tørret
1 dl skummet- eller minimælk
1 tsk. salt
peber

Sådan gør du

Hak løget groft. Skær porren over på langs og derefter ud i skiver, så der bliver dannet halvmåner. Skær sveskerne i små tern.

Bland det hakkede kød med havregryn og æg.

Riv jordskokkerne groft, og kom dem i farsen med det samme.

Hak den friske rosmarin. Bland resten af ingredienserne i, og rør farsen godt sammen.

Form farsen som et brød, og læg den i et smurt ovnfast fad. Bag den ved 200⁰ C i ca. 45 min.

Servering

Server farsbrød med vildt med f.eks. ovnbagte kartofler eller rodfrugter. Server grøntsager til.

Variation

Du kan bruge hakket oksekød med højst 10 % fedt i stedet for hakket vildtkød.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.