Marsk Tower Jpg.

Udflugt

Først til Mølle tilbud i det sønderjyske

 

Søndag den 26. maj inviterer Nyborg lokalforening på en tur til Marsk Tower ved Skærbæk. Undervejs byder foreningen på morgenkaffe og rundstykker ved Middelfart kl. 9.00.

 

Her er der mulighed for at tage turen op i det 25 meter Marsk Tower. Her kan man se så langt øjet rækker, ud over National Park Vadehavet – UNESCO verdensarv - Vadehavet til vadehavsøerne Rømø og Mandø, til Danmarks ældste by – Ribe og i klart vejr helt til Esbjerg og øen Sylt. Den unikke udsigt kan nydes uden at skulle passere hinanden, da man går én vej op og en anden vej ned, og på den måde får ro til at lade indtrykkene lagre sig.

Der er 146 trin op og 131 ned. Tårnet er lavet i stål, er cirkelformet og udseendet får tankerne hen på en DNA-streng, hvilket også var arkitektens tanke.

 

For folk i kørestol og dårligt gående er der mulighed for at blive kørt op i en lift. Såfremt der er brug for lift skal det oplyses ved tilmelding, da vi skal bestille liften på forhånd.

 

Vi spiser vores medbragte madpakker ved Marsk Tårnet. Her er der mulighed for en køretur med traktor rundt i Marsken. Rundturen koster 75 kr,(egen betaling) og skal bestilles på stedet den tager 75 min.

 

Da det er en oplevelse vi max. kan være 30 afsted til, er det denne gang om at få tilmeldt sig så hurtigt som muligt Tilmelding/betaling på mobil pay 484802 –husk navn(e) i kommentar feltet.

 

Tilbud om kørsel/ønske om transport sendes til-

Senest den 10. maj til formand Arne Jensen på mail, Nyborg@diabetes.dk

Transport foregår ved samkørsel og foreningen giver et transport tilskud på 500,00 Kr pr bil  v/ 4 pers. Pr bil

Vi kører samlet fra Nyborg Vestervold skole Frivilligcenteret kl 08:00 og tager motorvejen.

 

For hele denne herlighed koster det 150,- kr. for medlemmer og 200,- kr. for ikke medlemmer.

 

 

 

 

SE MERE PÅ https://www.marskcamp.dk/

Begivenhed

Dato

Maj

Søndag d. 26. maj 2024 kl. 08:00 - 18:00

Sted

Nyborg Sønderjylland Region Syddanmark

Nyborg og Skærbæk

Arrangør

Nyborg lokalforening

Kontaktperson

Arne Jensen

nyborg@diabetes.dk

6080 4251

6080 4251