Mathilde FB Live 16X9 Web

Online træning og yoga

Kom med til online hjemmetræning

Online træning på facebook

Online træning er lavet i samarbejde med GF Fonden.

Du kan være med til online træning en gang om ugen. Der er fokus på, hvordan man kan lave øvelserne forskelligt afhængigt af, om man eksempelvis har dårlig ryg eller en knæskade – eller bare er helt "fit for fight".

Online yoga på facebook

Online yogaundervisning er lavet i samarbejde med GF Fonden.

Mærk hvordan yoga kan bringe mere kontakt til kroppen og ro i sindet. Instruktøren guider en yogasession for alle, der har lyst til at være med.

Også dig, der aldrig har prøvet yoga før.

Det kræver hverken, at du kan nå dine tæer eller sidde i skrædderstilling på gulvet. Hvis du kan trække vejret, kan du lave yoga. Det vigtigste er, at du mærker godt efter undervejs, og stopper hvis noget føles forkert. 

På Facebook starter vi med at lave yogastillinger og fysiske øvelser i 30 minutter, og derefter bruger vi et kvarter på åndedrætsøvelser og afspænding. Du er velkommen til at stille spørgsmål og give feedback efter livesessionen ved at bruge kommentarfeltet under videoen. Tak til GF Fonden, som finansierer yoga-træningerne på Facebook.

 

Stina Web

Stina Madelaire er 42 år, mor til Viggo, yogalærer og har haft type 1-diabetes siden 1998. I 2007 opdagede hun for alvor yogaens positive effekter – ikke mindst på forholdet til sin krop og sin diabetes. Hun blev hooked, uddannede sig til yogalærer og har undervist i yoga siden 2009.