Tilbehør, Salater, Kolde retter
Ærtesalat med mormordressing
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
650/155
kJ/kcal
Energi
15
g
Kulhydrat
2
g
Fedt
15
g
Protein
185
g
Frugt/grønt pr. person
5
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
½ broccolihoved (ca. 200 g)
1 lille salathoved efter eget valg (ca. 285 g)
1 bundt dild
250 g ærter
Mormordressing
1 citron
3 dl græsk yoghurt 2 %
sødemiddel svarende til 25 g sukker
salt, peber
Sådan gør du
Del broccolien i små buketter. Du kan evt. blende den. Pluk salaten i mindre stykker. Klip dilden fint.
Bland grøntsagerne sammen, og vend dilden i.
Mormordressing
Halver citronen, og pres saften. Tilsæt sødemiddel. Tilsæt yoghurt, og smag til med salt og peber.
Vend dressingen i salaten lige inden servering.
Servering
Server salaten som tilbehør til grillet fisk, fjerkræ eller en grøntsagsret.