Varme retter, Tilbehør
Brunede kartofler
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
475/325
kJ/kcal
Energi
17
g
Kulhydrat
3
g
Fedt
2
g
Protein
0
g
Frugt/grønt pr. person
13
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
1 spsk. sukker
1 spsk. flydende margarine
1 glas små, kogte og pillede kartofler (ca. 450 g)
sødemiddel svarende til ca. 25 g sukker, gerne flydende
evt. kulør
Sådan gør du
Smelt sukkeret, til det er lysebrunt. Tilsæt margarine.
Skyl kartoflerne med koldt vand, og kom dem i blandingen. Lad det småkoge ved svag varme med låg på i ca. 5 min. Rør nogle gange imens.
Tilsæt sødemiddel og evt. kulør.
Servering
Server brunede kartofler som tilbehør til julemiddagen.