Madpakker og pålæg
Chilisild
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person (ca. 75 g)
300/75
kJ/kcal
Energi
4
g
Kulhydrat
4
g
Fedt
5
g
Protein
28
g
Frugt/grønt pr. person
5
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
6 personer
½ lille løg (ca. 25 g)
1 lille rød peberfrugt (ca. 115 g)
1 stilk bladselleri (ca. 30 g)
2 marinerede sildefileter (ca. 150 g)
Dressing
½ fed hvidløg
1½ dl syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
1 spsk. sød chilisovs
ca. ¼ tsk. stødt mild chili efter smag
salt, peber
Sådan gør du
Riv løget fint. Skær peberfrugten i små tern og bladsellerien i tynde skiver. Skær de afdryppede sildefileter i små stykker. Pres hvidløget.
Bland det med syrnet mælkeprodukt, chilisovs og stødt chili. Smag til med salt og peber. Vend grøntsager og sild i dressingen.
Servering
Server chilisild som pålæg på f.eks. rugbrød.