Varme retter
Fiskeruller med pesto og rødbeder
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
1075/255
kJ/kcal
Energi
16
g
Kulhydrat
10
g
Fedt
24
g
Protein
150
g
Frugt/grønt pr. person
5
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
450 g filet af rødspætte, skrubbe eller ising
3 spsk. grøn pesto, f.eks. rucolapesto
1 dl vand, fiskebouillon eller hvidvin
6-8 rødbeder (ca. 600 g)
1 spsk. balsamicoeddike
1 spsk. oliven- eller rapsolie
1 citron
salt, peber
Sådan gør du
Skyl fiskefileterne, og gå dem efter for ben. Smør dem med pesto, krydr med salt og peber, og rul dem fra halen. Læg rullerne i et ovnfast fad, og hæld vand, bouillon eller hvidvin ved. Damp rullerne i ovnen ved 200° C i ca. 20 min. på næstnederste ovnrille.
Skræl rødbederne, skær dem i tynde stave, og læg dem i et ovnfast fad. Halver citronen, skær den i tynde både, og bland med rødbederne. Vend balsamico, salt og peber i, og tilbered rødbederne ved 200° C i ca. 30 min. på næstnederste ovnrille.
Servering
Server fiskeruller med pesto og bagte rødbeder med f.eks. ovnbagte kartofler eller grøntsager.
Du kan servere fiskerullerne på salatbund som en forret.
Beregn to fiskeruller pr. person.