Desserter og kager
Frugt på spyd
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. spyd
300/70
kJ/kcal
Energi
9
g
Kulhydrat
1
g
Fedt
5
g
Protein
65
g
Frugt/grønt pr. person
8
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
8 træspyd
8 jordbær (ca. 40 g)
75 g cantaloupmelon
16 blå vindruer (ca. 90 g)
1½ blomme (ca. 50 g)
Vaniljedip
2 dl syrnet mælkeprodukt, f.eks. græsk yoghurt 2% eller skyr
1 tsk. vaniljesukker
Sådan gør du
Halver jordbærrene, skær melonen i store tern, befri blommen for sten, og skær frugtkødet i tynde både.
Bevar druerne hele.
Sæt frugten på spyd.
Vaniljedip
Smag syrnet mælkeprodukt til med vaniljesukker.
Variation
Du kan anvende andre frugter, f.eks. ananas, æble, pære og nektarin alt efter sæson.