Varme retter
Fyldte koteletter
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
1450/345
kJ/kcal
Energi
20
g
Kulhydrat
17
g
Fedt
26
g
Protein
200
g
Frugt/grønt pr. person
5
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
1 stort løg (ca. 210 g)
8 champignoner (ca. 150 g)
1 tsk. flydende fedtstof
10 soltørrede tomater (ca. 50 g)
5 friske blade salvie eller 1 tsk. stødt salvie
salt, peber
1 spsk. flydende fedtstof
4 svinekoteletter uden fedtkant (ca. 100 g pr. stk.)
tandstikkere
Sennepssovs
1 orange peberfrugt (ca. 180 g)
1 stort løg (ca. 210 g)
1 tsk. flydende fedtstof
2-3 spsk. sennep
½ l grøntsagsbouillon
salt, peber
evt. jævning
Sådan gør du
Hak løg og champignoner fint. Skær de soltørrede tomater i mindre stykker. Svits løg og svampe et par minutter i fedtstoffet. Tilsæt de soltørrede tomater og salvie, og smag til med salt og peber.
Skær en lomme i hver kotelet. Fordel fyldet i koteletterne, og luk dem med tandstikkere. Krydr kødet med salt og peber. Grill koteletterne, eller steg dem på en pande i fedtstoffet.
Sovs
Skær peberfrugt og løg i tern. Svits dem i fedtstoffet i et par min. Tilsæt sennep, og rør i blandingen. Kom bouillon i, og kog sovsen i ca. 5 min. Blend sovsen, og smag den til. Jævn den evt.
Servering
Server grøntsager, f.eks. dampede blomkål eller broccoli, til retten, og evt. fuldkornsris.