Tilbehør
Glaserede gulerødder med creme
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
775/185
kJ/kcal
Energi
13
g
Kulhydrat
11
g
Fedt
6
g
Protein
150
g
Frugt/grønt pr. person
6
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
600 g små gulerødder (ca. 16 stk.)
1 spsk. olie
Glasering
1 spsk. olie
2 tsk. honning
1 spsk. æbleeddike
½ tsk. salt
peber
Creme
75 g salattern med højst 17 % fedt
100 g syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
½ bundt persille
salt, peber
Sådan gør du
Steg gulerødderne i olien i ca. 10 min. – afhængig af størrelse.
Bland ingredienserne til glaseringen.
Vend blandingen i gulerødderne de sidste par minutter af tilberedningen.
Creme
Blend salattern og syrnet mælkeprodukt.
Hak persillen, og vend den i blandingen.
Smag til med salt og peber.
Servering
Server glaserede gulerødder som tilbehør til f.eks. fisk, fjerkræ eller en
grøntsagsret.
Tip
Du kan tilberede gulerødderne på en grill i en foliebakke.