Aftensmad
Grøntsagsfyld til wrap
Ernæringsindhold
Pr. person
1025/245
kJ/kcal
Energi
25
g
Kulhydrat
10
g
Fedt
10
g
Protein
-
g
Frugt/grønt pr. person
10
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
1 løg (ca. 100 g)
1 lille hvidkålshoved (ca. 600 g)
1 spsk. flydende fedtstof
2 tsk. stødt karry
1 æble (ca. 110 g)
1 dåse bønnemiks (240 g drænet)
1 dl mandler (ca. 50 g)
salt, peber
Sådan gør du
Halver løget, og skær det i tynde strimler.
Halver hvidkålen, og fjern stokken.
Snit kålen fint.
Brænd karryen af i fedtstoffet, og svits løg og hvidkål i ca. 5 min., til det er faldet lidt sammen.
Skær æblet i tern, og tilsæt dem sammen med bønnerne.
Varm fyldet godt igennem.
Hak mandlerne, og rist dem evt. på en tør pande.
Kom dem i grøntsagsfyldet.
SERVERING
Kom fyldet i en wrap eller omelet, og spis evt. salat til.
TIP
Du kan lave kikærtepandekager. De har et lavere indhold af kulhydrat end almindelige wraps – og er glutenfri. Find opskriften diabetes.dk