Kålsalat med ristede kikærter
Ernæringsindhold
Pr. person
800/195
kJ/kcal
Energi
14
g
Kulhydrat
11
g
Fedt
6
g
Protein
165
g
Frugt/grønt pr. person
6
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
1 lille hvidkål (ca. 600 g)
½ dåse kikærter (ca. 120 g)
1 spsk. olie
25 g græskarkerner (ca. 1 dl)
2 spsk. sojasauce
1 lille æble (ca. 55 g)
Marinade
2 spsk. æbleeddike
2 spsk. olie
salt, peber
Sådan gør du
Halver kålen. Fjern stokken, og snit kålen fint.
Rist kikærterne i fedtstoffet, til de har fået farve.
Tag dem af panden.
Rist græskarkernerne i et par minutter.
Tilsæt sojasauce og rør rundt, indtil sojasaucen er fordampet.
Skær æblet i tern.
Rør ingredienserne til marinaden sammen, og vend den i salaten.
Tilsæt kikærter, græskarkerner og æbletern.
SERVERING
Spis salaten som tilbehør til f.eks. kylling, hakkebøf eller en grøntsagsret.
TIP
Du kan tilsætte chili eller hvidløg, når du rister kikærterne.