Kartoffelsild

Kolde retter, Madpakker og pålæg

Kartoffelsild

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. portion (50 g kartoffelsild)

250/60

kJ/kcal

Energi

5

g

Kulhydrat

3

g

Fedt

3

g

Protein

8

g

Frugt/grønt pr. stk.

10

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

Ca. 650 g

2-3 marinerede sildefileter (ca. 175 g drænet vægt)

 

Dressing
2 dl syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
½-1 spsk. sildelage
1 tsk. sennep efter smag
salt, hvid peber
1-2 kogte, kolde kartofler (ca. 100 g)
1 lille stykke agurk (ca. 50 g)
½ rødløg (ca. 65 g)


Pynt
1 hårdkogt æg
karse, dild eller persille

Sådan gør du

Afdryp sildefileterne, og skær dem i mindre stykker.

Rør ingredienserne til dressingen godt sammen.

Skær kartofler og agurk i små tern. Hak løget, eller skær det i tynde ringe.

Bland sild og grøntsager i dressingen, og smag til.

Skær ægget i både. Pynt retten med æg og karse eller klippet dild eller persille.

Servering

Server kartoffelsild til rugbrød.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.