Desserter og kager
Kokoskage med bær
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. stk.
550/130
kJ/kcal
Energi
15
g
Kulhydrat
5
g
Fedt
3
g
Protein
15
g
Frugt/grønt pr. person
26
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
20 stk.
4 æg
50 g sukker
50 g flydende margarine
2 dl minimælk
250 g hvedemel (ca. 4 dl)
125 g Perfect Fit eller andet søde- og bagemiddel
3 tsk. bagepulver
50 g kokosmel (ca. 1½ dl)
Fyld
300 g bær, f.eks. solbær og ribs eller skovbær
1 spsk. sukker
1 spsk. kokosmel
Sådan gør du
Pisk æg og sukker luftigt med en elpisker. Rør margarine og mælk i. Bland mel, sødemiddel og bagepulver, og sigt det i dejen, og rør dejen sammen. Rør kokosmel i.
Hæld dejen i en smurt lille bradepande på ca. 22 x 30 cm. Optø og afdryp bærrene, hvis de er frosne. Fordel dem på dejen, og drys med sukker og kokosmel.
Bag kagen ved 200° C i ca. 25 min. på næstnederste ovnrille.
Servering
Server kokoskage med bær til kaffe eller te til mellemmåltid.
Kagen kan også serveres til dessert med en kugle is til.