Varme retter
Kyllingelår med knas
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
1175/280
kJ/kcal
Energi
9
g
Kulhydrat
10
g
Fedt
37
g
Protein
0
g
Frugt/grønt pr. person
5
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
8 kyllingeunderlår (ca. 800 g)
1 æg
2 dl fuldkornscornflakes (ca. 40 g)
1 tsk. paprika
¼ tsk. stødt sød chili, kan udelades
1 tsk. salt
peber
Sådan gør du
Tø kyllingelårene op. Fjern skindet.
Pisk ægget sammen. Kom cornflakes i en plastikpose, knus dem groft, og bland dem med paprika, chili, salt og peber. Vend kyllingelårene i æg og derefter i cornflakes.
Læg lårene på en bageplade med bagepapir og steg dem ved 200° C midt i ovnen i 30-35 min., til de er gennemstegte.
Servering
Kyllingelår med knas kan serveres med f.eks. en fyldig salat.
Et kyllingelår er også lækkert til madpakken sammen med rugbrød og grøntsager.
Tip
Vælg fuldkornscornflakes med Nøglehulsmærke og/eller Fuldkornslogo.