Laksesalat
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. portion (ca. 40 g)
200/50
kJ/kcal
Energi
1
g
Kulhydrat
3
g
Fedt
4
g
Protein
10
g
Frugt/grønt pr. stk.
3
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
8 portioner
1 varmrøget laksefilet (ca. 125 g)
1 dl syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
½ bundt dild
½ rød peberfrugt (ca. 90 g)
citronsaft
salt, peber
Sådan gør du
Fjern skindet fra laksen, og gå den efter for ben.
Bland laks sammen med syrnet mælkeprodukt.
Hak dilden groft, og skær peberfrugten i små tern, og tilsæt det.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Servering
Server laksesalat på f.eks. fuldkornsrugbrød eller som fyld i en sandwich.