Laksesalat (1)

Laksesalat

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. portion (ca. 40 g)

200/50

kJ/kcal

Energi

1

g

Kulhydrat

3

g

Fedt

4

g

Protein

10

g

Frugt/grønt pr. stk.

3

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

8 portioner

1 varmrøget laksefilet (ca. 125 g)

1 dl syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt

½ bundt dild

½ rød peberfrugt (ca. 90 g)

citronsaft

salt, peber

Sådan gør du

Fjern skindet fra laksen, og gå den efter for ben.

Bland laks sammen med syrnet mælkeprodukt.

Hak dilden groft, og skær peberfrugten i små tern, og tilsæt det.

Smag til med salt, peber og citronsaft.

Servering

Server laksesalat på f.eks. fuldkornsrugbrød eller som fyld i en sandwich.

image-text
KEND DINE KULHYDRATER Forside

Kulhydrater og blodsukker

Kend dine kulhydrater er den nye kogebog, der giver tips til at spise færre kulhydrater og til at vælge kulhydrater af høj kvalitet. Samt 26 lækre opskrifter til inspiration til dagens måltider, udviklet med afsæt i de diabetesvenlige kostråd.

Medlemspris: 69 kr.

Ikke-medlem: 109 kr.
Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.