Mandelrulle

Desserter og kager

Mandelrulle

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. skive (ca. 10 g)

200/50

kJ/kcal

Energi

5

g

Kulhydrat

2

g

Fedt

1

g

Protein

5

g

Frugt/grønt pr. stk.

48

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

15 skiver

50 g mandler (ca. 1 dl)
30 g rosiner
60 g dadler
10 g Perfect Fit eller andet søde- og bagemiddel

 

Pynt
1 spsk. kokosmel
1 spsk. sesamfrø

Sådan gør du

Skold og smut mandlerne.

Hak mandlerne meget fint, eller mal dem i en blender. Hak rosiner og dadler meget fint.

Bland mandler, rosiner, dadler og sødemiddel. Blend blandingen, til den bliver ensartet.

Tril blandingen til en ca. 5 cm tyk rulle.

Bland kokosmel og sesamfrø, og rist det gyldent på en tør pande, og afkøl.

Pensl evt. rullen med lidt vand, og rul den i kokosblandingen.

Læg rullen i køleskabet i mindst 2 timer, og skær den derefter i 15 skiver.

Tip

Du kan skylle kniven i koldt vand, så det er nemmere at skære skiverne.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.