
Varme retter
Pandekylling
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
975/230
kJ/kcal
Energi
14
g
Kulhydrat
6
g
Fedt
27
g
Protein
290
g
Frugt/grønt pr. person
4
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
1 pakke kyllingebrystfilet (ca. 400 g)
1 spsk. flydende fedtstof
1 fed hvidløg
2 porrer (ca. 430 g)
3 persillerødder (ca. 210 g)
1 dåse tomater, gerne hakkede (400 g)
1 lille grøn peberfrugt (ca. 115 g)
1 tsk. tørret oregano eller 1 spsk. frisk
1 tsk. paprika
salt, peber
evt. jævning
Sådan gør du
Skær hvert kyllingebryst i 2-3 stykker, og brun dem i fedtstoffet i ca. 5 min. Pres hvidløget, og tilsæt det.
Skær porrerne i skiver à ca. ½ cm og persillerødderne i tern eller stave. Svits grøntsagerne i 2-3 min. Tilsæt tomater og krydderier, og lad retten småkoge i ca. 15 min. med låg.
Skær peberfrugten i strimler, og kom den i retten.
Lad det koge i yderligere 2-3 min. Smag til, og jævn evt. sovsen.
Servering
Server pandekylling med dit foretrukne tilbehør til gryderetter, eks. salat og fuldkornspasta, -bulgur, -ris eller blomkålsris.