Varme retter
Pastafad, gratineret
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
1750/417
kJ/kcal
Energi
42
g
Kulhydrat
13
g
Fedt
32
g
Protein
138
g
Frugt/grønt pr. person
11
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
150 g fuldkornspasta (ca. 3 dl)
300 g røget laks i skiver
1 karton mornaysauce med højst 5 % fedt (500 ml)
300 g helbladet spinat – løsfrossen
1 bakke champignon (250 g)
salt, peber – gerne citronpeber
2 spsk. rasp
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
Skær laksen i tynde strimler. Rens champignon, og skær dem i skiver eller i kvarte. Rør spinat og champignons sammen med ostesaucen. Smag til med salt og peber.
Tilsæt laks og fuldkornspasta, og hæld retten i et ovnfast fad. Drys raspen over. Gratiner retten ved 200° C i ca. 25 min.
Servering
Server gratineret pastafad med grøntsager til.
Variation
Du kan erstatte champignon med andre grøntsager, f.eks. en wokblanding.
Du kan erstatte rasp med mandelmel.
Tip
Du kan købe lakserester.