
Tilbehør, Salater
Porrer i karrycreme
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
400/95
kJ/kcal
Energi
11
g
Kulhydrat
3
g
Fedt
5
g
Protein
150
g
Frugt/grønt pr. person
6
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
4-5 porrer (ca. 600 g)
karrycreme
½ lime
1½ dl syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
½ tsk. stødt karry
evt. ½ tsk. sukker
salt, peber
Pynt
1 spsk. ristede peanuts
Sådan gør du
Skær porrerne i ca. 5 cm lange stykker. Damp dem i kogende vand i ca. 5 min., og afkøl dem.
Halver limen, og pres saften ud. Bland saften med de øvrige ingredienser til cremen, og smag til.
Fordel porrestykkerne på et fad. Hæld karrycremen over porrerne. Hak de tørristede peanuts groft, og drys dem over retten.
Servering
Server porrer i karrycreme til f.eks. farsbrød, fjerkræ eller en grøntsagsret.