Tilbehør, Salater
Råsyltet rødløg
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
200/45
kJ/kcal
Energi
10
g
Kulhydrat
0
g
Fedt
1
g
Protein
50
g
Frugt/grønt pr. person
15
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
1 rødløg (ca. 100 g)
1-2 gulerødder (ca. 100 g)
2 spsk. balsamicoeddike
1 spsk. flydende honning, gerne akaciehonning
peber
Sådan gør du
Halver løget, og skær det i meget tynde skiver. Riv gulerødderne groft. Bland eddike og honning, og læg grøntsagerne i. Lad blandingen trække i ca. 20 min. gerne længere.
Rør et par gange. Smag til med peber.
Servering
Server rødløgskompotten som tilbehør til f.eks. rugbrød med leverpostej eller vegetabilsk pålæg.
Tip
Lav en større portion, og server rødløgskompotten som tilbehør til varm mad.