Ristet mysli med rugbrød

Morgenmad

Ristet mysli med rugbrød

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. portion (ca. 20 g)

250/60

kJ/kcal

Energi

8

g

Kulhydrat

2

g

Fedt

2

g

Protein

0

g

Frugt/grønt pr. stk.

46

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

25 portioner

3 skiver mørkt rugbrød (ca. 150 g)
3 dl grovvalsede havregryn (ca. 100 g)
50 g knækket boghvede
3 spsk. sesamfrø (ca. 25 g)
50 g græskarkerner
1 tsk. vaniljesukker
1 dl rosiner (ca. 60 g)

Sådan gør du

Riv rugbrødet, og bland det med havregryn, boghvede, sesamfrø, græskarkerner og vaniljesukker.

Rist myslien på en tør pande i 2-3 min., til den får en gylden farve. Afkøl den herefter, og tilsæt rosiner.

Servering

Server myslien som drys på syrnede mælkeprodukter.

Tip

Myslien kan med fordel ristes i ovnen på en plade med bagepapir. Husk at vende blandingen en gang imellem.

Opbevares tørt, f.eks. i et glas med tætsluttende låg.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.