Tilbehør, Salater
Rødbeder, pestomarinerede
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
750/180
kJ/kcal
Energi
20
g
Kulhydrat
8
g
Fedt
5
g
Protein
200
g
Frugt/grønt pr. person
9
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
8-9 rødbeder (ca. 900 g med skræl)
Marinade
1 citron
2 spsk. grøn pesto
salt, peber
Pynt
25 g pinjekerner
Sådan gør du
Kog rødbederne i letsaltet vand i ca. 30 min., til de er knap møre.
Skyl rødbederne i koldt vand, og smut skindet af. Skær rødbederne i tern på ca. 1 x 1 cm.
Pres citronen, og bland saften med pesto, salt og peber. Hæld marinaden over rødbedeternene, og lad det trække i mindst 1 time.
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
Servering
Drys pestomarinerede rødbeder med pinjekerner, og server dem f.eks. til stegt kylling eller hakkebøf eller som tilbehør til en grøntsagsret.