Rødbeder, pestomarinerede

Tilbehør, Salater

Rødbeder, pestomarinerede

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

750/180

kJ/kcal

Energi

20

g

Kulhydrat

8

g

Fedt

5

g

Protein

200

g

Frugt/grønt pr. person

9

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

8-9 rødbeder (ca. 900 g med skræl)


Marinade
1 citron
2 spsk. grøn pesto
salt, peber


Pynt
25 g pinjekerner

Sådan gør du

Kog rødbederne i letsaltet vand i ca. 30 min., til de er knap møre.

Skyl rødbederne i koldt vand, og smut skindet af. Skær rødbederne i tern på ca. 1 x 1 cm.

Pres citronen, og bland saften med pesto, salt og peber. Hæld marinaden over rødbedeternene, og lad det trække i mindst 1 time.

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.

Servering

Drys pestomarinerede rødbeder med pinjekerner, og server dem f.eks. til stegt kylling eller hakkebøf eller som tilbehør til en grøntsagsret.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.