Rødvinssauce

Tilbehør, Sovse og dressinger

Rødvinssauce

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

150/35

kJ/kcal

Energi

3

g

Kulhydrat

0

g

Fedt

1

g

Protein

0

g

Frugt/grønt pr. person

2

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

8 personer

1 l grøntsagsbouillon
1 bundt suppevisk – eller ½ pose suppeurter
½ bundt frisk timian
1½ dl rødvin
jævning
evt. kulør
salt, peber

Sådan gør du

Småkog grøntsagsbouillon, suppevisk og timian under låg i 1 – 1½ time.

Tag grøntsagerne og timian op af gryden. Tilsæt rødvinen, og jævn saucen. Tilsæt evt. kulør.

Servering

Server til stegt fjerkræ, kød eller en grøntsagsret.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.