Snacks
Rugbrødschips
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
550/130
kJ/kcal
Energi
19
g
Kulhydrat
4
g
Fedt
3
g
Protein
0
g
Frugt/grønt pr. person
41
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
7-8 meget tynde skiver rugbrød skåret af daggammelt fuldkornsrugbrød (ca. 200 g)
1 spsk. rapsolie
Sådan gør du
Pensl rugbrødet med olie på den ene side, og skær det i mindre stykker. Rist brødet i ovnen ved 175⁰ C (varmluft) i ca. 15 min. på midterste ovnrille, til det får farve, men uden at det branker. Vend evt. i brødchipsene under bagningen.
Afkøl chipsene på en bagerist.
Servering
Server rugbrødschips som tilbehør til salater, suppe eller som snack, evt. med dip til.
Opbevaring
Opbevar rugbrødschips i en lufttæt beholder.
Tip
Du kan lave rugbrødschips af forskellige slags rugbrød.
Lav en større portion ad gangen, når ovnen alligevel er i gang.