Desserter og kager
Rugbrødspandekager
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. stk.
275/65
kJ/kcal
Energi
7
g
Kulhydrat
3
g
Fedt
2
g
Protein
0
g
Frugt/grønt pr. stk.
18
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
10 stk.
ca. 200 g øllebrød uden tilsat sukker
½ dl havregryn, gerne finvalsede
2 æg
1 spsk. sukker
½ tsk. natron
½ tsk. stødt kanel
½ dl skummet- eller minimælk
2 spsk. flydende margarine
Sådan gør du
Pisk ingredienserne godt sammen.
Bag 10 små pandekager på en pande med god belægning, så pandekagerne ikke hænger i. Bag ved jævn varme, så de bliver gennembagte.
Servering
Server rugpandekager til et mellemmåltid.
Variation
Du kan tilsætte 1 tsk. vaniljesukker i stedet for kanel.