Rugbrødstoast
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
1575/375
kJ/kcal
Energi
37
g
Kulhydrat
15
g
Fedt
20
g
Protein
65
g
Frugt/grønt pr. person
17
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
2 personer
4 skiver fuldkornsrugbrød (ca. 180 g)
2 spsk. grøn pesto
1 tomat (ca. 80 g)
1 lille skive kål, f.eks. hvidkål eller spidskål (ca. 50 g)
4 skiver lufttørret skinke, f.eks. serranoskinke (ca. 60 g)
2 skiver ost med højst 17 % fedt (ca. 30 g)
Sådan gør du
Fordel pestoen ligeligt på hver skive rugbrød.
Skær tomaten i skiver og kålen i strimler.
Anret skinke, tomat, kål og ost på 2 af rugbrødsskiverne.
Læg de to andre ovenpå.
Rist dem i en toaster eller en panini-maskine, til brødet er sprødt, og osten er begyndt at smelte.
Servering
Server rugbrødstoast lune eller kolde som frokostret, gerne med gnavegrønt til.