Madpakker og pålæg, Kolde retter
Sandwich med kylling
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. stk.
175/40
kJ/kcal
Energi
2
g
Kulhydrat
2
g
Fedt
4
g
Protein
9
g
Frugt/grønt pr. stk.
4
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
8 stk.
1 tsk. flydende fedtstof
½ tsk. stødt karry efter smag
75 g kyllingeinderfileter
2 skiver lufttørret skinke (ca. 30 g)
50 g moden mangofrugt
2 spsk. klippet purløg
2 blade spidskål (ca. 25 g)
2 dl syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
salt, peber
evt. karry
Sådan gør du
Varm fedtstoffet op. Brænd karryen af, og tilsæt kyllingefileterne. Svits dem til de er gennemstegte, og afkøl dem.
Skær skinke og kylling i små stykker. Skær mango og spidskål i små stykker. Bland alle ingredienser med det syrnede mælkeprodukt. Smag til med salt, peber og evt. karry.
Servering
Server kyllingefyldet som fyld i en sandwich bestående af rugbrød eller groft sandwichbrød med grøntsager til. Fyldet rækker til 4 hele stykker brød, som efterfølgende halveres på skrå.
Opbevaring
Fyldet kan opbevares i køleskab i 2-3 dage.
Variation
Afdryppet ananas i egen lage eller 1-2 spsk. mangochutney efter smag kan anvendes i stedet for mangofrugt.