Tilbehør
Sennepskartofler med spidskål
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
925/400
kJ/kcal
Energi
38
g
Kulhydrat
3
g
Fedt
9
g
Protein
90
g
Frugt/grønt pr. person
10
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
700 g nye, små kartofler
½ spidskål (ca. 400 g)
1 lille rødløg (ca. 55 g)
2 spsk. kapers
Dressing
3 dl syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
1 spsk. dijonsennep
2 spsk. sød fransk sennep
salt, hvid peber
Pynt
½ bundt dild eller persille
Sådan gør du
Kog kartoflerne lige netop møre. Pil og afkøl dem.
Snit spidskålen fint. Snit løget fint. Afdryp kapers. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber.
Bland kartofler, kål, løg og kapers i dressingen, og lad kartoffelsalaten trække i mindst ½ time i køleskab.
Pynt inden servering med finthakket dild eller persille.
Servering
Server sennepskartofler med spidskål til kogt eller stegt kylling, fisk eller en grøntsagsret.
Alternativ
Salaten er også lækker som tilbehør til grillmad.