Kolde retter, Madpakker og pålæg
Sennepssild
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person (ca. 50 g)
275/65
kJ/kcal
Energi
6
g
Kulhydrat
3
g
Fedt
3
g
Protein
5
g
Frugt/grønt pr. person
12
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
8 personer
1 lille glas kryddersild (ca. 175 g sild)
½ lille rødløg (ca. 25 g)
150 g syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
1 spsk. grov sennep
1 spsk. sød fransk sennep
1 spsk. kapers
salt, peber
Sådan gør du
Afdryp sildefileterne, og skær dem i mindre stykker. Pil løget, og hak det fint. Rør syrnet mælkeprodukt op med sennep, salt og peber. Vend halvdelen af løget, afdryppede kapers og sildestykker i.
Lad gerne salaten trække et par timer i køleskab, inden du serverer den.
Servering
Pynt sennepssild med hakket rødløg, og server det som pålæg til f.eks. rugbrød.
Variation
Anvend almindelige marinerede sild i stedet for kryddersild.