
Madpakker og pålæg
Skinkesalat
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. 2 spsk. (ca. 30 g)
90/20
kJ/kcal
Energi
1
g
Kulhydrat
1
g
Fedt
3
g
Protein
10
g
Frugt/grønt pr. stk.
3
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
Ca. 1½ dl
100 g kogt skinke
1 lille peberfrugt (ca. 100 g)
50 g syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
½ tsk. fintrevet løg
½ tsk. dijonsennep
salt, peber
Sådan gør du
Hak skinken. Skær peberfrugten i små tern.
Bland syrnet mælkeprodukt med fintrevet løg, sennep, salt og peber. Vend skinke og peberfrugt i blandingen.
Servering
Server skinkesalat som fyld i sandwich, pitabrød, grove burgerboller m.m.