Kolde retter, Madpakker og pålæg
Skinketortilla med sennepscreme
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. stk.
1200/285
kJ/kcal
Energi
36
g
Kulhydrat
8
g
Fedt
14
g
Protein
65
g
Frugt/grønt pr. stk.
19
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
4 store fuldkornstortillaer (ca. 240 g)
100 g friskost med højst 17 % fedt
1 spsk. sød fransk sennep
1 tsk. dijonsennep
salt og peber
Fyld
2 blade icebergsalat
1 stor gulerod (ca. 100 g)
½ grøn peberfrugt (ca. 75 g)
½ bundt purløg
4-8 skiver kogt og/eller røget skinke (ca. 100 g)
Sådan gør du
Rør friskosten med sennep, og smag til med salt og peber. Smør blandingen på tortillaerne.
Afdryp salaten godt, snit den fint, og fordel på tortillaerne. Riv gulerødderne groft, og fordel det på salaten. Skær peberfrugten i små tern, og drys dem på sammen med klippet purløg. Læg skinken på til sidst, og rul tortillaerne stramt sammen.
Servering
Server skinketortilla med sennepscreme som frokostret med salat eller grøntsagsstænger til.
Tip
Skær skinketortilla i skiver à ca. 4 cm, og server dem til forret, tapas eller brunch.