Tilbehør, Salater
Sommersalat med bagte grøntsager
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
375/90
kJ/kcal
Energi
6
g
Kulhydrat
4
g
Fedt
5
g
Protein
160
g
Frugt/grønt pr. person
4
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
10 asparges (ca. 250 g)
2 bundter radiser (ca. 200 g)
1 spsk. olie, gerne citronolie
½ tsk. salt
peber
200 g ærter, friske eller frosne
4 spsk. friske krydderurter, f.eks. purløg, dild eller persille
Pynt
1-2 spsk. revet parmesan eller ristede mandler
Sådan gør du
Halver aspargesene, og skær radiserne over på langs.
Bland olie, salt og peber i en plastikpose. Kom grøntsagerne i, og ryst posen godt.
Læg grøntsagerne på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ca. 10 min. ved 225° C, og afkøl dem.
Bland ærter og de bagte grøntsager, og vend krydderurterne i.
Servering
Server til kylling, fisk eller en grøntsagsret.
Tip
Du kan vikle parmaskinke om aspargesene, inden du steger eller griller dem.