Sommersalat med hytteost
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. portion (ca. 60 g)
175/40
kJ/kcal
Energi
2
g
Kulhydrat
2
g
Fedt
5
g
Protein
25
g
Frugt/grønt pr. person
3
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 portioner
50 g ærter friske eller frosne (ca. ¾ dl)
5 radiser (ca. 50 g)
½ bundt purløg
½ bæger hytteost (ca. 125 g)
salt, peber
Sådan gør du
Bælg ærterne, hvis de er friske, eller tø dem op.
Skær radiserne i tynde skiver.
Klip purløg fint.
Rør ærter, radiser og purløg sammen med hytteost.
Smag til med salt og peber.
Servering
Brug sommersalat med hytteost som pålæg på f.eks. rugbrød, som fyld i et fuldkornspitabrød eller som topping til en kålsalat.