Varme retter
Suppe med chilibønner og oksekød
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
1325/315
kJ/kcal
Energi
26
g
Kulhydrat
12
g
Fedt
24
g
Protein
215
g
Frugt/grønt pr. person
5
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
1 løg (ca. 100 g)
1 rød peberfrugt (ca. 180 g)
1 grøn peberfrugt (ca. 180 g)
250 g hakket oksekød med højst 10 % fedt
1 spsk. olie
2 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater (ca. 400 g)
1 dåse bønner i chilisauce (ca. 400 g)
7,6 dl oksekødsbouillon
salt, peber
evt. ekstra chili efter smag
Sådan gør du
Skær løg og peberfrugter i små tern.
Brun kødet i olien, og tilsæt herefter løg, peberfrugt og presset hvidløg.
Tilsæt de øvrige ingredienser, og kog suppen i ca. 20 min. ved svag varme under låg.
Smag retten til med salt, peber og evt. frisk eller tørret chili.
Servering
Server evt. suppen med fuldkornsbrød.