Varme retter
Varm pastasalat med kylling
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
1375/330
kJ/kcal
Energi
35
g
Kulhydrat
9
g
Fedt
24
g
Protein
185
g
Frugt/grønt pr. person
10
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
4 gulerødder (ca. 300 g)
1 fennikel (ca. 150 g)
½ savojkål (ca. 300 g)
1 pakke kyllingeinderfileter (ca. 300 g)
1 spsk. flydende fedtstof
salt, peber
1 spsk. friskrevet ingefær
1-2 tsk. sambal oelek eller fiskesauce efter smag
1 fed hvidløg
1 lille dåse light kokosmælk (165 ml)
150 g fuldkornspasta (ca. 3 dl)
Pynt
frisk koriander – kan udelades
Sådan gør du
Skræl gulerødderne, og skær dem i tykke stave. Halver og snit fenniklen. Fjern de yderste grove blade samt stokken af savojkålen. Skær kålen i tynde strimler.
Varm fedtstoffet op, brun kyllingekødet, og steg det, til det er gennemstegt. Tilsæt salt og peber, og tag kødet af varmen.
Tilsæt gulerødder, sambal olek, presset hvidløg og revet ingefær. Svits retten i ca. 5 min.
Tilsæt fennikel og savojkål, og svits det med i et par min. Tilsæt kokosmælk.
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Vend pastaen i retten, og server straks.
Drys frisk koriander over inden servering.
Servering
Server varm pastasalat som frokostret, evt. med brød til.
Variation
En pose wok-grøntsager kan anvendes i stedet for friske grøntsager.