Wokret med kalkun

Varme retter

Wokret med kalkun

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

1000/240

kJ/kcal

Energi

15

g

Kulhydrat

6

g

Fedt

30

g

Protein

220

g

Frugt/grønt pr. person

5

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

400 g kalkunbryst i tynde strimler
1 skive hvidkål (ca. 300 g)
2 porrer (ca. 250 g)
2 gulerødder (ca. 150 g)
8 babymajs (ca. 80 g)
100 g sukkerærter

 

Marinade
1 dl appelsinsaft
1 dl sojasauce
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
2 tsk. stødt ingefær

Sådan gør du

Bland ingredienserne til marinaden. Vend marinade og kødet sammen, og stil det i køleskabet i 20-30 min.

Skær hvidkål, porre og gulerod i strimler. Skær babymajsene i tykke skiver. Bevar sukkerærterne hele.

Varm wokken op, og tilsæt kød og marinade. Steg kødet et par min. Tilsæt grøntsagerne, og steg retten yderligere i 5-10 min.

Servering

Server retten med f.eks. fuldkornris eller blomkålsris vendt i pesto.

Tip

En sauterpande kan anvendes i stedet for en wok.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.