Varme retter
Wokret med kalkun
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
1000/240
kJ/kcal
Energi
15
g
Kulhydrat
6
g
Fedt
30
g
Protein
220
g
Frugt/grønt pr. person
5
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
400 g kalkunbryst i tynde strimler
1 skive hvidkål (ca. 300 g)
2 porrer (ca. 250 g)
2 gulerødder (ca. 150 g)
8 babymajs (ca. 80 g)
100 g sukkerærter
Marinade
1 dl appelsinsaft
1 dl sojasauce
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
2 tsk. stødt ingefær
Sådan gør du
Bland ingredienserne til marinaden. Vend marinade og kødet sammen, og stil det i køleskabet i 20-30 min.
Skær hvidkål, porre og gulerod i strimler. Skær babymajsene i tykke skiver. Bevar sukkerærterne hele.
Varm wokken op, og tilsæt kød og marinade. Steg kødet et par min. Tilsæt grøntsagerne, og steg retten yderligere i 5-10 min.
Servering
Server retten med f.eks. fuldkornris eller blomkålsris vendt i pesto.
Tip
En sauterpande kan anvendes i stedet for en wok.