Varme retter
Wokret med ris og rejer
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
1375/325
kJ/kcal
Energi
25
g
Kulhydrat
16
g
Fedt
20
g
Protein
160
g
Frugt/grønt pr. person
9
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
4 personer
1 lime
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
300 g rejer
1 fennikel (ca. 140 g)
1 spsk. olie
1 pose frosne wokgrøntsager (ca. 500 g)
1 rest kogte fuldkornsris eller -bulgur (ca. 250 g)
Pynt
frisk koriander
50 g peanuts (ca. 1 dl)
Sådan gør du
Pres saften af en lime, og pres hvidløget. Rør limesaft, hvidløg og olie sammen, og vend rejerne i blandingen.
Skær fenniklen i tynde skiver. Svits fenniklen i olien i et par min. Tilsæt wokgrøntsagerne, og svits dem med i ca. 5 min.
Tilsæt ris eller bulgur og rejer, og varm retten igennem.
Drys hakket koriander og hakkede peanuts over retten lige inden servering.
Servering
Server evt. fuldkornsbrød til.