Forskning

Hjælp forskerne

Til årets uddeling af Diabetesforeningens forskningslegater vil vi gerne have din hjælp til at give forskerne et indtryk af, hvad du ønsker dig af fremtidens diabetesforskning.

Nedenfor finder du en række udsagn om ønsker til forskning, som vi har hørt fra vores medlemmer. Du kan give hvert udsagn fra en til fem stjerner, alt efter hvor vigtigt hver af ønskerne er for dig. Giver du én stjerne, har det ingen særlig interesse, giver du fem, er det et meget stort ønske.

Når du stemmer på udsagnene, er du med til at give forskerne indblik i, hvad der er vigtigst at forske i. Hvis du har en god ide til et forskningsområde, må du meget gerne sætte en kommentar ind i kommentarfeltet nederst.

Tak for din hjælp!

Hjælp forskerne - hvad vil du gerne have løsninger til?

Dine input er automatisk registreret - tak

Hvis du har yderligere ideer eller kommentarer til forskning i diabetes, kan du sende dem til os her.

Send gerne gode ideer og kommentarer til forskning i diabetes

* I vores persondatapolitik kan du læse, hvilke data vi gemmer og hvorfor, samt hvordan du får dem slettet. Læs persondatapolitik

Forskningslegatmodtagere 2020
Legatmodtagerne fra 2020

Diabetesforeningens forskningslegater

Diabetesforeningen uddeler i år fire forskningslegater - et særlegat på 1,2 millioner kroner til et to-årigt postdoc projekt, samt tre forskningslegater á 500.000 kr. Et brugerpanel af seks personer, som enten selv har diabetes, eller er forældre til et barn med diabetes, bestemmer, hvilke projekter der skal modtage legaterne.

Har du lyst til at være med i brugerpanelet, så send en mail til projektleder for Diabetesforeningens Forskningslegatuddeling, Anne-Marie K. Wegener på amk@diabetes.dk, hvor du svarer på følgende punkter:

  • Navn
  • Alder
  • Pårørende eller diabetestype
  • En kort motivation for at deltage
  • Adresse
  • Telefonnummer

Deadline er tirsdag den 17. august.

Du får endeligt svar på, om du kommer med i panelet i løbet af uge 33. Diabetesforeningen tilstræber, at panelet bliver bredt sammensat.

Legaterne bliver uddelt i løbet af oktober 2021.